Bo dobry rosół nie musi być zły…czyli „Diabeł tkwi w szczegółach…”

Oto sposób na przygotowanie dobrego wywaru na rosól :

  1. Do „włoszczyzny” dodajmy mięsko- najlepiej z kurczaka i na takiej bazie stwórzmy nasz wywar i  przyprawmy go: solą, pieprzem w ziarnach, zielem angielskim,liściem laurowym, bulionem etc.
  2.   Potem następuje dodanie pozostałych składników- kolejno warzyw i mięsk

 

Ot sekret dobrego wywaru….

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s